DIGITALNI TISK

Digitalni tisk je primeren za tisk manjših in srednje velikih naklad. Uporaben je za izdelavo nestandardnih formatov in personaliziranih izdelkov. Njegova glavna prednost je hitra izvedba. S pomočjo digitalnega tiska lahko hitro in enostavno izdelamo reklamni material, s katerim boste povečali prepoznavnost vašega podjetja. Prav tako pa lahko pri nas dobite tiskovine za različne osebne dogodke (npr. poroke, rojstne dneve), za katere vam izdelamo voščilnice, vabila in zahvale.

NALEPKE

Izdelujemo nalepke različnih velikosti, oblik in barv. Lahko jih natisnemo na različne materiale ali izrežemo iz barvne folije. Za večjo odpornost nalepke dodamo zaščitno laminacijo. Pri nas dobite nalepke, ki so primerne za notranjo ali zunanjo uporabo, takšne ki jih nalepite na embalažo, steklenice, stene, izložbe ali na reklamne table.

nalepke_IMG_3148

NALEPKE NA VOZILIH

Nalepke na vozilih imajo več namenov, lahko polepšajo  in zaščitijo vaše vozilo ali pa služijo kot dobra reklama vašega podjetja.  Na vaše vozilo lahko zalepimo reklamno nalepko ali pa kar celotno vozilo oblepimo v folijo, s čimer lahko popolnoma spremenimo videz vozila. Z veseljem se lotimo tudi lepljenja nalepk na plovila, ki postaja vedno večji trend. Uporabljamo nalepke kakovostnih proizvajalcev Mac-Tac, Hexis in Oracal. Slednji so vodilni svetovni proizvajalci folij za vozila.

 

1 vozilo

XXL TISK

Xxl tisk oziroma tisk širokega formata zajema tiskovine večjih formatov, kot so ceradna platna, mesh, canvas platna, jumbo in city light plakati, zastave ter foto stene.

 

PROMOCIJSKE MAJICE

Potiskana majica je lahko popestritev vsakdanjega stila oblačenja, domiselno darilo ali dobra reklama vašega podjetja. Tiskamo majice manjših in srednje velikih količin, pri čemer za priložnostne majice uporabljamo preslikače, za ostale promocijske majice pa uporabljamo posebne folije flex in flock. Ta tehnika tiska nam omogoča enostavno personalizacijo majic, ne glede na količino.

majice_photo(16)

 

GRAVIRANI IZDELKI

Graviramo in izrezujemo lahko iz različnih materialov, kot so plastika, les, usnje, karton itd. Prav tako graviramo na manjše promocijske izdelke, kot so pisala, obeski, USB ključki,  imenske tablice,  kozarci in pokali.

ŠTAMPILJKE

Pri nas lahko izbirate med široko paleto raznovrstnih štampiljk priznanega proizvajalca Colop s kakovostnimi gumicami, ki omogočajo zelo natančen odtis in imajo dolgo življenjsko dobo. Štampiljke so različnih oblik, velikosti in barv. Pri nas lahko dobite tudi datumske štampiljke in numeratorje.

colop_SPAUDAI-VISI2.jpg

OSTALI PROMOCIJSKI MATERIAL

Kot reklamni biro, si prizadevamo, da naše stranke dobijo ves potreben promocijski material na enem mestu, zato posredujemo različne materiale, kot so na primer pisala, ovratni trakovi, vrečke, koledarji, namizne zastavice, več vrst promocijskih stojal in reklamnih tabel.

 

STUDIJSKO FOTOGRAFIRANJE

Studijsko fotografiranje izvajamo v lastnem komercialnem foto-studiu, kjer lahko fotografiramo različne izdelke, tudi večjih dimenzij. Prav tako se ukvarjamo s portretno fotografijo za osebne in poslovne namene.

studio_article_22